Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze schoonmaakkarren uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Afvalemmers

Afvalemmer kopen?

Afvalemmers, ook wel prullenbakken of afvalbakken genoemd, zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en uitermate geschikt voor het deponeren van diverse soorten afval. Of het nu gaat om papier-, rest- of GFT afval. Schoonmaakkar.nl heeft meerdere modellen beschikbaar die hier geschikt voor zijn.

Naast prullenbakken voorzien van een pushdeksel beschikt Schoonmaakkar.nl ook over een assortiment pedaalemmers. Het voordeel van pedaalemmers is dat de handen vrij zijn om het afval vast te houden en te deponeren. Tevens komen de handen niet in aanraking met de afvalemmer.

Kleine tot grote afvalemmers

Wij verkopen afvalemmers van goede kwaliteit en voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een afvalemmer voor het deponeren van klein afval, staande asbakken met afvalemmers of een grote afvalemmer met een inhoud van 60 of 100 liter. Bij Schoonmaakkar.nl bestelt u eenvoudig en snel online de afvalemmer die past bij de ruimte waarin deze geplaatst wordt.