Schoonmaakkarren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het perfecte hulpmiddel bij professionele schoonmaakdoeleinden

Schoonmaakkarren zijn onmisbaar bij de professionele schoonmaak. Openbare gebouwen, bedrijven en horecagelegenheden vragen om een professionele aanpak om het pand schoon en hygiënisch te houden. Ondanks de toenemende automatisering in deze tijden, gebeurt het professioneel schoonmaken in de meeste gevallen toch nog met de hand. De oorzaak hiervan is dat de ruimtes die schoongemaakt dienen te worden vaak te klein zijn voor elektronische schoonmaakapparatuur of de ruimtes bevinden zich op verschillende verdiepingen. Om het zware schoonmaakwerk te verlichten, is een schoonmaakkar het ideale hulpmiddel tijdens het schoonmaken. Met schoonmaakkarren kunnen eenvoudig hulpmiddelen van de ene naar de andere bestemming gereden worden, zonder dat het nodige tilwerk met zware emmers vereist is. Schoonmaakwagens dragen bij aan een ergonomische werkhouding, wat het aantal blessures verminderd.

Welke variant moet ik kiezen?

Schoonmaakkarren zijn beschikbaar in diverse formaten en uitvoeringen. Afhankelijk van de oppervlakte welke schoongemaakt dient te worden en de hoeveelheid schoonmaakwerk, kan de juiste schoonmaakkar gekozen worden. Voor kleine bedrijven of kleine ruimtes is schoonmaakkar Handy de geschikte oplossing. Een compacte schoonmaakwagen die toch alle hulpmiddelen bevat om eenvoudig en efficiënt schoon te kunnen maken. Schoonmaakkar Deluxe is de uitgebreide variant en compleet uitgerust met schoonmaakemmers, bewaarbakken, waszak en een dweil uitwringsysteem. Is het schoonmaakwerk toch meer gericht op het verschonen van lakens, handdoeken en overige linnen? Kiest u dan voor de schoonmaakkar Comfort. Door de twee aanwezige waszakken kunt u eenvoudig schone van vuile linnen scheiden.

Kies voor schoonmaakkar.nl

Bij schoonmaakkar.nl vindt u eenvoudig schoonmaakkarren en professionele schoonmaakspullen die passen bij uw bedrijf. En houdt ruimtes netjes door afvalemmers te plaatsen. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur, dan wordt deze - mits voorradig - dezelfde dag nog verzonden. De schoonmaakkarren en accessoires zijn direct vanuit onze eigen magazijn leverbaar.