Prullenbakken

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prullenbakken voor al het afval

In elke woning en bedrijfspand zijn wel meerdere prullenbakken te vinden. Naast dat we bewust bezig zijn met het scheiden van afval geeft een prullenbak ook het nodige gebruiksgemak. Voor een goede hygiënische ruimte is het belangrijk dat prullenbakken stankvrij zijn en niet lekken. Welke prullenbak er uiteindelijk gekozen wordt is afhankelijk van de hoeveelheid afval en de ruimte waarin deze komt te staan.

Een geschikt model voor iedere ruimte

In elke ruimte kan een prullenbak van toepassing zijn. Het aanbod afvalemmers is daarom ook erg groot. Van een pedaalemmer, een prullenbak met “push” deksel tot staande asbak in combinatie met afvalbak. Op Schoonmaakkar.nl kunt u terecht voor de aanschaf van een kleine pedaalemmer van 5 liter voor in de badkamer tot een prullenbak van 100 liter geschikt voor een horeca keuken. Voor elke ruimte is er wel een geschikte prullenbak beschikbaar. Laat u inspireren door de vele modellen, formaten en uitvoeringen en kies het juiste model die past bij de ruimte waar u de prullenbak gaat plaatsen.

Prullenbakken kopen?

Laat u inspireren door de vele modellen en formaten en kies de juiste uitvoering die past bij de ruimte waar u de prullenbak(ken) gaat plaatsen.