Schoonmaak accessoires

Professionele schoonmaakspullen kopen?

Naast schoonmaakkarren zijn diverse schoonmaakspullen onmisbaar voor de professionele schoonmaakbranche. Er wordt veel aandacht geschonken aan een ergonomische verantwoorde werkhouding tijdens het schoonmaken. Naast het gebruik van een schoonmaakkar, dragen onze schoonmaak accessoires hier ook aan bij.

Welke schoonmaak accessoires heeft u nodig?

Ons ruime assortiment professionele schoonmaakspullen bestaat uit diverse hulpmiddelen, geschikt voor de verschillende schoonmaak doeleinden. Of u nu op zoek bent naar vloerreinigers of raamwissers. Bij schoonmaakkar.nl vindt u eenvoudig de geschikte hulpmiddelen, zoals een telescopische steel voor de dweil om eenvoudig de gewenste lengte te verkrijgen. Op deze manier kan iedereen met één simpele handeling verantwoord ergonomisch schoonmaken. Deze hulpmiddelen kunt u tevens ook plaatsen op de schoonmaakkar door gebruikt te maken van de dragers die zich aan de zijkanten van de kar bevinden. Op zoek naar een schoonmaakemmer op wielen? De verrijdbare emmer met wringer, ook wel mopwagen genoemd, hebben we in verschillende formaten opgenomen in ons assortiment. Door gebruik te maken van een mopwagen naast de schoonmaakkar met blauwe en rode emmer, kan eenvoudig onderscheid worden gemaakt in water met sopje voor interieur, sanitair en vloeren. Naast bovenstaande schoonmaakspullen kunt u bij Schoonmaakkar.nl ook terecht voor automatische handdrogers en diverse afzetpaaltjes en waarschuwingsborden voor een verhoogde veiligheid. En houdt ruimtes netjes door prullenbakken te plaatsen.

Hulp nodig?

Bekijk het aanbod in onze webshop en bestel voordelig, snel en betrouwbaar online. Heeft u vragen of hulp nodig bij uw keuze? Geen probleem, wij adviseren u graag! Neem gerust contact met ons op voor advies of informatie over de verschillende schoonmaakspullen.