Raamwissers

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schone ramen

Een professionele schoonmaakset is niet compleet zonder een raamdweil en raamwisser voor het schoonhouden van de ramen. Uw pand is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat alle facetten, zowel intern als extern, schoon zijn en een hygiënische uitstraling hebben. Schone ramen zijn een belangrijk onderdeel binnen de uitstraling van het pand en dragen bij aan een eerste indruk. Mede hierdoor is het reinigen van de ramen, zowel binnen als buiten, een belangrijk en onmisbaar onderdeel binnen het schoonmaakplan van een bedrijf.

Raamwissers kopen?

Voor het snel en eenvoudig schoonmaken van de ramen heeft u de juiste hulpmiddelen nodig, waaronder een raamwisser en raamdweil. Afhankelijk van de grootte van de ramen zijn er raamwissers verkrijgbaar in verschillende breedtes. Middels een verstelbare telescoopsteel zijn raamwissers te verlengen tot maar liefst 6 meter. Op deze manier kunnen alle ramen, ook tot meerdere etages hoog, eenvoudig schoongemaakt worden. Het is dan niet meer nodig om een externe glazenwasser langs te laten komen.

Eenvoudig online bestellen!

Bent u op zoek naar diverse accessoires om het schoonmaken zo efficiënt en ergonomisch mogelijk te maken? Bij Schoonmaakkar.nl vindt u de juiste accessoires voor het schoonmaken van ramen en kunt u tevens terecht voor een compleet pakket schoonmaakhulpmiddelen geschikt voor uw bedrijf. Naast raamwissers vindt u bij ons ook schoonmaakkarren, vloerreinigers en afvalemmers.