Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,75 verzendkosten, bij een pakketzending € 4,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze schoonmaakkarren uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 14:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Blog

Tien professionele schoonmaaktips

Efficiëntie, dat is waar het bij professioneel schoonmaken om draait. Veel en grote ruimtes moeten snel worden schoongemaakt, waarbij hygiëne voorop staat en het schoonmaakpersoneel zo veel mogelijk ontlast moet worden. Daarom geven we in deze blog graag een aantal professionele schoonmaaktips. Niet alleen om tijd te besparen, maar ook voor een beter resultaat en om gezondheidsklachten bij schoonmaakpersoneel te voorkomen.

Lees verder

In 8 stappen een schoon bedrijf

In welke organisatie u zich ook begeeft, overal is het belangrijk dat er minimaal een keer per week wordt schoongemaakt. Een schone en gezonder werkplek zorgt ervoor dat de medewerkers productiever en creatiever zijn en dat het ziekteverzuim aanzienlijk lager is. De schoonmaak kan gebeuren door een schoonmaakmedewerker, maar bijvoorbeeld ook door een corvee schema in te voeren waarbij iedere week een andere werknemer verantwoordelijk is voor de schoonmaak werkzaamheden. Een corveedienst zal voornamelijk van toepassing zijn bij kleine bedrijven. Dit stappenplan is bedoeld als geheugensteuntje voor de wekelijkse schoonmaak van het kantoor.

Lees verder

Kleurcodering schoonmaken

Kleurcodering bij schoonmaken is essentieel, vooral bij professioneel schoonmaken. Het draait voornamelijk om hygiëne. Om het per ongeluk verwisselen van het juiste schoonmaakdoekje met het juiste sopje of desinfectiemiddel te voorkomen, is een standaard kleurcodering in het leven geroepen voor diverse schoonmaaktoepassingen.

Lees verder

Professioneel schoonmaken

Thuis bent u zelf verantwoordelijk voor de gang van zaken en zijn er veel minder ruimtes dan in de utiliteitsbouw. Bij professioneel schoonmaken komt er meer bij kijken dan alleen even een doekje over de meubels halen, stofzuigen, dweilen, de ramen lappen en de badkamer, keuken en wc schoonmaken.

Bij professioneel schoonmaken is er sprake van dienstverband tussen werkgever en werknemer, kan er sprake zijn van een CAO, zijn er over het algemeen veel meer- en grotere ruimtes die schoongemaakt moeten worden en komt de Arbo om de hoek kijken.

Lees verder

Schoonmaakkar kopen?

In de utiliteitsbouw zijn schoonmaakwagens onmisbaar. Het gaat vaak om veel en/of grote ruimtes zoals in scholen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hotels, kantoorpanden en winkels. Natuurlijk bestaan er automatische bezem- en dweilwagens, maar deze zijn lang niet overal toepasbaar. Het komt dan aan op handmatig schoonmaken, waardoor de schoonmaakwagen van pas komt.

Lees verder