Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze schoonmaakkarren uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Schoonmaakkar kopen?

schoonmaakkar kopen In de utiliteitsbouw zijn schoonmaakwagens onmisbaar. Het gaat vaak om veel en/of grote ruimtes zoals in scholen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hotels, kantoorpanden en winkels. Natuurlijk bestaan er automatische bezem- en dweilwagens, maar deze zijn lang niet overal toepasbaar. Het komt dan aan op handmatig schoonmaken, waardoor de schoonmaakwagen van pas komt.

Bij het schoonmaken draait alles om efficiëntie, er zijn ten slotte één of meerdere schoonmaakmedewerkers aan het werk. Een goede schoonmaakkar die eenvoudig verrijdbaar is en van alle gemakken is voorzien om het schoonmaken zo efficiënt mogelijk te maken, is dan van groot belang. Door gebruik te maken van een schoonmaakwagen wordt de schoonmaaktijd aanzienlijk verkort en dit bespaart veel extra kosten. Dit zorgt ervoor dat een goede schoonmaakwagen zichzelf snel terugverdiend. Maar dit is niet de belangrijkste reden om te kiezen voor een dergelijke trolley. Werken in de schoonmaak is lichamelijk zwaar werk, daarom zijn de juiste hulpmiddelen onmisbaar om het schoonmaakwerk zo veilig en gezond mogelijk te maken. Een degelijke en ergonomische schoonmaakset kopen is hierin een belangrijke stap.

Gebruiksgemak; welke uitvoering moet ik kiezen?

Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Welke schoonmaakwagen er gekozen moet worden hangt af van de situatie/locatie en waarvoor de trolley gebuikt gaat worden. Is het voor voornamelijk voor het schoonmaken, het opruimen of voor beide? Wanneer er gekozen wordt voor de juiste uitvoering levert de kar veel gebruiksgemak op voor de facilitair medewerker.

Een compleet uitgevoerde schoonmaakwagen is geschikt voor schoonmaken én opruimen. Denk aan meerdere emmers (op twee niveaus voor de mop en doekjes), een mop wringer, afvalzakhouder(s) en de mogelijkheid om hulpstukken kwijt te kunnen.

Voor gebruik in hotels zijn er speciale trolleys verkrijgbaar. Deze modellen zijn voorzien van legplanken om de schone bad- en bedlinnen op kwijt te kunnen en wasmanden voor de vuile was. Deze schoonmaaktrolleys zijn ideaal om te gebruiken naast een schoonmaakwagen voor het schoonmaken en opruimen.

Uit hygiënisch oogpunt zijn de emmers van een goede schoonmaakwagen altijd voorzien van kleursortering. De blauwe emmer voor het interieur, de rode emmer voor sanitaire voorzieningen.

Ergonomie

Het werken in de schoonmaak kost veel energie en het is lichamelijk behoorlijk zware arbeid. Het is daarom erg belangrijk om de werkzaamheden zo veilig en gezond mogelijk te maken. Schoonmaakkarren met de juiste hulpmiddelen zijn ergonomisch verantwoord, maken het schoonmaakwerk een stuk minder vermoeiend en zorgt voor een betere werkhouding.

De juiste werkhoogte voorkomt zo veel mogelijk het bukken, knielen en hurken en de soepel lopende (zwenkbare) wieltjes maakt de kar gemakkelijk verrijdbaar over verschillende vloeroppervlakten. De schoonmaakwagens zijn gemaakt van stevige lichtgewicht materialen zodat ze tegen een stootje kunnen, maar niet te zwaar worden om de trolley te duwen of trekken.

Schoonmaakkar kopen?

Opmerkingen

Geen opmerkingen