Veiligheid

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bepaal de looproute met afzetpalen en waarschuwingsborden

In een ruimte waar dagelijks veel mensen passeren kan het aangeven van een looprichting met afzetpaaltjes en waarschuwingsborden een oplossing zijn om alles in goede banen te leiden. Of het nu gaat om het attenderen van passanten op gevaar of het aangeven van een begin van een wachtrij. Om misverstanden te voorkomen zijn daarom afzetborden en afzetpaaltjes een welkome oplossing voor iedereen.

Veiligheid boven alles

Wanneer de verwachting is dat het druk gaat worden, dan kunnen afzetpaaltjes met lint de ideale oplossing zijn voor het maken van een looproute waardoor het voor iedereen eenvoudig wordt de juiste looprichting te volgen. Het voordeel van afzetpalen is dat wanneer de drukte voorbij is deze ook eenvoudig weer weggezet kunnen worden, om op een andere moment weer gebruikt te kunnen worden.

Naast de veiligheid om een verwachte drukte in goede banen te leiden, kan het ook voorkomen dat er zich plots een gevaarlijke situatie voordoet. Bijvoorbeeld wanneer er net op een plek gedweild is of wanneer het in een korte termijn veel geregend heeft en er een gladde vloer ontstaat. Maak daarom gebruik van waarschuwingsborden om passanten eenvoudig en snel te attenderen een andere looproute te kiezen.

Afzetpalen en waarschuwingsborden kopen

Afzetpalen met trekband zijn zeer herkenbaar en worden in vele situaties toegepast. Verkrijgbaar als RVS afzetpaal met trekband in de kleur rood of als kunststof afzetpaal met trekband in de kleur zwart. De lengte van de band is 2 meter en de palen zijn voorzien van een stevige voet. Naast afzetpalen bevat ons assortiment ook waarschuwingsborden, zoals het bekende gele waarschuwingsbord: pas op natte vloer! Onmisbaar om in te spelen op onvoorziene situaties en de veiligheid van klanten en gasten te waarborgen. De waarschuwingsborden en afzetpaaltjes zijn hiermee tevens de perfecte aanvulling op de schoonmaakkar en vloerreinigers.