Schoonmaakkarren en onderdelen

Op zoek naar een professionele schoonmaakset?

Stel een schoonmaakset voor professionele schoonmaakdoeleinden zelf samen of kies voor één van onze kant-en-klaar uitgevoerde schoonmaakkarren, eventueel aangevuld met losse onderdelen en de juiste schoonmaakspullen.

Met de juiste schoonmaakset zorgt u ervoor dat de facilitaire dienstverlening binnen uw organisatie zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan. Of het nu gaat om een kantoorpand, schoolgebouw, hotel of andere utiliteitsbouw, bij ons stelt u eenvoudig een schoonmaakset samen die past bij uw organisatie.

De ergonomische trolleys zijn eenvoudig verrijdbaar, creëren een prettige werkhoogte en zijn voorzien van emmers met kleurcodering voor de juiste hygiëne tijdens het schoonmaken. Met de handwringer op de emmer kan de dweil moeiteloos uitgewrongen worden en het vuile linnengoed kan gedeponeerd worden in de ruime waszak.

Alle schoonmaakwagens en onderdelen zijn van uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 16:00 uur, dan leveren wij de artikelen nog dezelfde dag vanuit ons eigen magazijn. Stel eenvoudig uw schoonmaakset samen en bestel vandaag nog online op Schoonmaakkar.nl!