Invouwen
 

Gratis verzending vanaf 1000,-

Heeft de bestelling een waarde van minder dan € 1000,-? Dan hanteren wij bij een brievenbuspakketje € 3,95 verzendkosten, bij een pakketzending € 6,95 en bij een grotere zending € 45,-.

 

2 jaar fabrieksgarantie

Wij komen altijd met een passende oplossing indien een wijnklimaatkast defect is of niet naar behoren functioneert.

 

Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Vanuit onze eigen fabriek waarborgen wij de kwaliteit en worden onze schoonmaakkarren uitvoerig getest.

 

Levering op gewenste dag

Kies ervoor om het artikel te laten leveren wanneer het jou uitkomt. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? Indien gewenst wordt het artikel de volgende werkdag al geleverd!

Voordelen inklappen
  • ✔ Gratis verzending vanaf 1000,-
  • ✔ 2 jaar fabrieksgarantie
  • ✔ Goede kwaliteit voor een passende prijs
  • ✔ Levering op gewenste dag
  • ✔ Professionele service

Professioneel schoonmaken

professioneel schoonmakenThuis bent u zelf verantwoordelijk voor de gang van zaken en zijn er veel minder ruimtes dan in de utiliteitsbouw. Bij professioneel schoonmaken komt er meer bij kijken dan alleen even een doekje over de meubels halen, stofzuigen, dweilen, de ramen lappen en de badkamer, keuken en wc schoonmaken.

Bij professioneel schoonmaken is er sprake van dienstverband tussen werkgever en werknemer, kan er sprake zijn van een CAO, zijn er over het algemeen veel meer- en grotere ruimtes die schoongemaakt moeten worden en komt de Arbo om de hoek kijken.

Arbo schoonmaak branche

De Arbo schoonmaak is er voor alle werkgevers en werknemers die werkzaam zijn in de schoonmaak- en glazenwassersbranche. Hierin zijn afspraken gemaakt over onder andere een veilige werkomgeving, beschikbare hulpmiddelen, afspraken over lichamelijke belasting en werkdruk.

Mensen die werkzaam zijn in de schoonmaak krijgen te maken met veel lichamelijke inspanningen, werkdruk en soms zelfs met gevaarlijke situaties.

Lichamelijke belasting

Werken in de schoonmaakbranche vraagt veel van het lichaam en kost veel energie. Denk aan veel tillen, dragen, duwen, trekken, staan en werken met de armen en handen. Er is sprake van veel lichamelijke inspanning en neemt dus het risico op lichamelijk klachten met zich mee.

Bent u facilitair manager of eigenaar van een bedrijf, dan dient u ervoor te zorgen dat de facilitair medewerker of schoonmaker de middelen heeft om zijn/haar werk goed en op een verantwoorde manier te kunnen uitvoeren. Hiermee wordt de kans op lichamelijke klachten bij professioneel schoonmaken zo veel mogelijk beperkt en dit voorkomt weer ziekteverzuim en uitval.

Schoonmaakkar; ergonomisch verantwoord

Een professionele schoonmaakkar biedt uitkomst bij het zo ergonomisch mogelijk werken in de schoonmaakbranche. Het zorgt voor een goede werkhoogte en alle schoonmaakartikelen zijn bij elkaar verzameld op een makkelijk verrijdbare trolley.

Onze professionele schoonmaakkarren zijn voorzien van twee emmers voor de mop/dweil inclusief mop wringer, twee emmers op staande werkhoogte, een houder voor een afvalzak en ruimte voor schoonmaakmiddelen en artikelen. De twee emmers zijn altijd uitgevoerd in verschillende kleuren om onderscheid te maken tussen reinigen voor het interieur, zoals de werkplekken, en het reinigen van sanitaire voorzieningen.

Voor optimaal gebruik van een schoonmaakkar zijn ook de juiste hulpstukken nodig. Hierbij kunt u denken aan een mop en/of dweil met een telescopische stang voor ergonomisch gebruik door zowel lange als korte personen, wissers en gele waarschuwingsborden om mensen te attenderen voor gladde vloeren na een dweilbeurt.

Meer informatie over professioneel schoonmaken kunt u vinden op de website van RAS Arboschoonmaak.

Opmerkingen

Geen opmerkingen